Empreses

Mutuacat integra Reanima i Presaba

Amb aquesta unió, s’amplia l’oferta de serveis als mutualistes

El grup Mutuacat ha anunciat la integració de les empreses Reanima i Presaba, totes dues enquadrades en el sector de la prevenció i la salut.

Presaba i Reanima, des de principis del 2020 mantenien un acord de col·laboració que ha donat pas a l’entrada al si de Mutuacat. Reanima Reanima es dedica a la distribució de desfibril·ladors externs i a la formació en suport vital i primers auxilis. És a dir, posa a l’abast de la població en general, i d’empreses en particular, sistemes de reanimació cardiopulmonar situats en llocs estratègics, fora de l’àmbit hospitalari. Ho fa en diferents modalitats (rènting, compra o lloguer) i té cura del manteniment i de les reparacions per crear el màxim nombre d’espais cardioprotegits.

Per la seva banda, Presaba és un servei de prevenció aliè acreditat pel Departament de Treball en les quatre especialitats: seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia, vigilància de la salut. Ofereix solucions personalitzades en prevenció de riscos i salut laboral i és experta en enginyeria de la prevenció. Vetlla per l’empresa catalana des de la proximitat, l’especialització i el territori.

Com s’ha explicat des de Mutuacat, la unió permetrà ampliar la cartera de serveis que ofereixen, posant a l’abast dels clients un equip altament especialitzat que vetlla per la salut i la seguretat de les persones, l’actiu més important de les empreses. Presaba brindarà a les seves empreses la possibilitat de convertir-se en espais cardioprotegits i els clients de Reanima podran gaudir dels serveis de prevenció i salut laboral de Presaba, que ofereix un assessorament tècnic i específic per a cada cas amb un enfocament proper i pràctic.

Mutuacat ofereix des del 1969 assegurances d’assistència sanitària i de prestacions econòmiques, amb oficina central a Manresa i delegacions a Vic, Girona i Barcelona, tot i compta amb metges a tot l’Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.