Política

Bolaños afirma que trucarà aquest dimecres al PP per renovar òrgans constitucionals

El ministre de Presidència celebra que Casado “rectifiqui”

Diu que cal negociar la renovació de “tots”, també del CGPJ

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat que trucarà al PP aquest dimecres per renovar els òrgans constitucionals “al més aviat possible” després que el líder dels populars, Pablo Casado, s’hagi obert a negociar la renovació del Tribunal Constitucional, del Tribunal de Comptes i del Defensor del Poble al marge del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). Bolaños ha recollit el guant i s’ha mostrat “encantat” que els populars vulguin “per fi complir la Constitució i la llei, almenys en part”. “Des del govern estem disposats a renovar tots els òrgans constitucionals, perquè el bloqueig que està provocant el PP és una anomalia constitucional i el govern vol que tan aviat com sigui possible retornin a la normalitat”, ha dit.

Bolaños ha remarcat que la idea del govern espanyol és “renovar tots els òrgans constitucionals”, el CGPJ inclòs. “Estem encantats que hagin rectificat la seva posició de bloqueig”, ha insistit, i ha reiterat que cal que també compleixi la llei en relació amb l’òrgan de govern dels jutges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.