Empreses

Holaluz adquireix la companyia Bulb Energy

Amb aquesta operació, l’elèctrica catalana sumarà 23.000 clients nous a la seva cartera, fins a depassar els 400.000

La tecnològica d’energia verda Holaluz ha adquirit la companyia d’energia renovable Bulb Energy España, amb la qual cosa incorporarà 23.000 clients nous a la seva cartera, que a 30 de setembre d’enguany arribava a 378.202.

Segons ha comunicat la companyia, aquesta operació “permetrà la companyia accelerar el propòsit d’assolir un planeta que es mogui 100% gràcies a l’energia verda.” Holaluz ha iniciat una estratègia de consolidació a través d’adquisicions, i a la compra de Bulb España s’hi sumaran altres a curt termini. Per escometre aquesta estratègia, la companyia va aprovar el 9 de novembre passat una ampliació de capital per un import d’11.368.106,96 euros. L’operació té lloc, com reflexiona la compamyia, al bell mig “d’una conjuntura de volatilitat de preus en el mercat de l’electricitat, arran d’un desgast del model energètic i ambiental vigent, que ha provocat un desequilibri mundial en el sector de l’energia.”

Bulb Energy ofereix energia 100% verda, és digital i està centrada en els clients residencials. Pertany a la comunitat de companyies BCorp, com Holaluz.

Holaluz, que ha crescut en 27.000 clients durant el tercer trimestre del 2021, compta amb un portfoli de representació de 1.630 MW, i ha assolit 6.295 instal·lacions d’autoconsum gestionades, fins al 30 de setembre del 2021.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.