Economia

ECONOMIA

L’Econòmic se centra demà en les exclusions que pateix la gent gran

L’edició d’abril de L’Econòmic, que els lectors rebran amb l’exemplar d’El Punt Avui de demà, inclou un reportatge a fons sobre les diferents exclusions que pateixen les persones a mesura que van sumant anys. La publicació explica com la campanya No soc idiota, soc gran d’un jubilat valencià per denunciar l’exclusió financera ha visibilitzat un problema que afecta moltes més facetes de la vida de les persones grans, més enllà del financer. La velocitat amb què s’està implementant la digitalització està deixant al marge un col·lectiu de la societat cada cop més nombrós i amb més esperança de vida.

En el mateix número, es publiquen dues entrevistes a dos experts del món de la indústria armamentística, Jordi Calvo, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, i Javier Manuel Romaní, professor d’economia aplicada de la Universitat de Barcelona (UB), que desvelen particularitats d’un sector encara desconegut.

En la secció d’empreses del número d’abril s’expliquen les inversions i els plans de creixement de firmes com Transports Codina, Vista i MiR Robots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.