Educació

Una manifestació a Barcelona posa punt i final a nou dies de vaga a Educació

Els sindicats exigeixen a Cambray noves propostes que evitin més mobilitzacions al setembre

El departament xifra el seguiment de l’aturada en el 3,44%

Els docents han posat punt i final aquest dijous a nou jornades de vaga –dues d’elles parcials- amb una manifestació a Barcelona, aquest cop poc nombrosa -unes 1.000 persones, segons la Guàrdia Urbana- que posa en evidència com el suport a la mobilització ha anat a la baixa des del març. Els sindicats ho reconeixen i ho relacionen amb l’esforç que suposa fer vaga i també pel final de curs, però insisteixen que el malestar hi és i no marxaran. Per això, han reclamat al Departament d’Educació que s’avingui a negociar i han situat la recuperació de l’horari lectiu previ a les retallades per a primària i secundària el curs vinent com a requisit imprescindible. Si no hi ha cap “gran moviment” ni noves propostes, asseguren que les mobilitzacions es repetiran a partir del setembre.

El seguiment de la vaga al sector educatiu pública és del 3,44% fins al migdia, segons les dades comunicades pel 78,62% dels centres públics i facilitades pel departament d’Educació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.