Economia

L’Agència Tributària de Catalunya publica la llista de 51 morosos que deuen 88,5 milions a la Generalitat

Playbadalona, amb més de 10 milions, i Rec Madral i Riera de Cabanyes, dedicades a la gestió de l’aigua, amb més de 6 milions, són les companyies que deuen més diners

L’ Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha publicat aquest dilluns la llista de 51 contribuents que tenien a finals del 2021 deutes i sancions amb la Generalitat superiors als 600.000 euros, arribant a un import total de 88,5 milions.

La llista, consultable a la seu electrònica de l’ATC i la publicació de la qual s’emmarca en el pla de reducció del frau fiscal 2019-2022, correspon als contribuents que, amb data del 31 de desembre del 2021, tenien deutes i sancions tributàries pendents de pagament i corresponents als tributs propis o els cedits per l’Estat que gestiona l’ATC.

L’empresa Playbadalona devia en aquell moment més de 10 milions d’euros, la quantitat més elevada de la llista. També Rec Madral i Riera de Cabanyes, companyies dedicades a la gestió de l’aigua, tenien pagaments pendents de 6,7 i 6,3 milions, respectivament; També l’empresa Moramar, amb més de 3,4 milions. Pel que fa a les persones físiques, les germanes Maria Carmen i Maria del Mar Ballbé Anglada, una família del sector immobiliari de Terrassa, es mantenen com a principals deutores amb deutes de 3,66 i 3,56 milions respectivament. També són unes gran deutores An Maria Borrell Marin, amb 3,38 milions; i Montserrat Unanue Navarro, amb 3,1 milions d’euros, així com Juan Fontfreda Puig, amb 2.2 milions.

Altres deutors importants, amb més de dos milions d’impagaments, són Promocions del Nord 2012, amb 2,7 milions, i Recreativos Caballero, amb 2,3 milions, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.