Economia

ANTONIO BROS

DIRECTOR

“Serà un any turístic molt bo i recuperarem les xifres del 2019”

Ja estem en plena temporada turística. Com la veu?
Venim de dos anys complicats i aquest crec que serà molt bo i podrem recuperar les xifres del 2019. Tots estem molt contents malgrat que és important controlar costos per la inflació i l’increment de preus de l’energia per intentar mantenir els marges.
El sector turístic s’ha trobat amb dificultats per contractar treballadors. Vostès que no obren tot l’any i que tenen prop de 400 treballadors com s’ho han fet?
Ha costat, però com que oferim bones condicions i allotjament i tots els àpats inclosos i el nostre treballador és d’un perfil molt jove hem pogut omplir. Hem tingut menys problemes que altres establiments del sector. A més, com que ja no hi ha professionals del sector de l’hostaleria, els treballadors els formem nosaltres. I malgrat que no obrim tot l’any, del total de treballadors nostres, una cinquantena són fixos tot l’any perquè les instal·lacions són molt grans i tenim feina tot l’any.
El Delfín Verde és un càmping que any rere any rep premis.
Sí. Cada any rebem reconeixements com un dels millors càmpings d’Europa, reconeixement que rebem tant de l’associació alemanya ADAC que ens donen cinc estrelles com de la de referència dels Països Baixos ANWB, que també ens en va donar cinc però que ara ens n’ha tret mitja perquè jo em vaig discutir amb l’inspector.
Quina és la fortalesa d’El Delfín Verde?
L’animació i el servei que donem. Tenim contractats una vintena d’animadors que organitzen activitats dirigides a totes les edats.
El càmping tindrà relleu generacional?
De moment no. Els fills encara són petits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.