Economia

El Bulli 1846 s’inaugurarà a final de juny

Ferran Adrià anuncia que aviat es podran comprar entrades

El Bulli 1846 s’obrirà a final de juny i aviat es podran comprar les entrades per accedir-hi, segons va anunciar ahir Ferran Adrià a les xarxes socials amb un vídeo que també va ser presentat en la jornada inaugural de Madrid Fusion. El vídeo recorda que, promogut per El Bulli Foundation, El Bulli 1846 tindrà la triple missió de salvaguardar el llegat d’El Bulli, promoure l’actitud innovadora i generar contingut de qualitat sobre la restauració gastronòmica a través de “diferents projecte d’ADN Bulli”.

Localitzat a la cala Montjoi, on hi havia El Bulli, reunirà “bullinians” o deixebles i disposarà d’un apartat d’investigació i experimentació per al qual ja s’han reunit en diverses convocatòries professionals de diferents disciplines.

El museu també tindrà vaixelles, estris –com els famosos sifons que va posar de moda en cuines professionals i domèstiques–, eines, receptes, fotografies, menús i tot el que es conserva d’El Bulli. També s’hi aplicarà el sistema Sapiens, una metodologia per comprendre i ordenar informació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.