Economia

economia

CaixaBank apuja un 26% el finançament a particulars

L'entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 87,3 milions d'euros a la demarcació de Girona

CaixaBank ha incrementat un 26% el finançament a clients particulars a les comarques gironines durant el primer trimestre del 2017, segons va fer públic ahir l'entitat financera. Concretament, ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament per valor de 87,3 milions d'euros. L'increment més destacat en aquest finançament ha estat en préstecs al consum. Del gener al març, s'han formalitzat més operacions per valor de 39,5 milions d'euros a les comarques gironines, xifra un 54% superior a la del mateix període de l'any passat.

També destaca l'evolució del crèdit total de préstecs hipotecaris, que del gener al març, explica CaixaBank, han crescut 4 milions d'euros a Girona –s'han formalitzat noves operacions per valor de 47,8 milions d'euros–, cosa que representa un augment del 9% respecte del primer trimestre del 2016.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, considera que “les xifres confirmen la recuperació de l'economia” i es mostra esperançat que “es mantingui aquesta inèrcia positiva en la recuperació del crèdit que permeti continuar impulsant el creixement del consum i la inversió a les comarques gironines”.

501.000 clients

CaixaBank té a les comarques gironines més de 501.000 clients particulars, als quals dona servei des d'una xarxa de 147 oficines a més dels canals en línia i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Girona es completa amb un centre de Banca Privada i tres centres d'empreses. A més, CaixaBank disposa a la demarcació de dues oficines A i cinc oficines store: a Santa Clara, situada a Girona; a la plaça de la Palmera, a Figueres; Store Blanes, Store Banyoles, Store Olot, Store Puigcerdà i Store Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.