Empreses

La filial de la Seda a Balaguer passa a mans de Marketing Mix i mantindrà la plantilla

Artenius Green, filial de la Seda Barcelona i amb seu a Balaguer, reobrirà aviat i els treballadors de la planta tornaran a l'activitat sense veure perillar els seus llocs de treball.

Aquest és el principal resultat d'un llarg procés que es va completar aquesta setmana quan el jutjat mercantil número 1 de Barcelona va adjudicar la firma de Balaguer a l'empresa Marketing Mix 2011, amb seu a Llagostera (Gironès). Aquesta factoria dedica la seva activitat a la fabricació de plàstic reciclat PET i ocupa 23 treballadors, els quals, segons el compromís adquirit per Marketing Mix 2011, mantindran el seu lloc de treball. La societat gironina, que forma part d'un grup d'empreses dedicades al reciclatge, també garanteix la continuïtat de la fàbrica de Balaguer durant els pròxims 10 anys, segons van anunciar dimecres els seus representants en una reunió celebrada a l'ajuntament de la capital de la Noguera.

Un dels socis de l'empresa Marketing Mix 2011, Marcel Navarro, va manifestar la voluntat “d'iniciar l'activitat tan aviat com sigui possible amb la producció i personal actuals” i amb la finalitat d'incrementar progressivament la producció i el tipus de materials tractats.

També els treballadors s'han mostrat molt satisfets amb l'acord, que arriba després de mesos d'incertesa i de l'amenaça real de tancament. “És una empresa solvent i amb moltes possibilitats de créixer”, segons va destacar Antoni Cotés, del comitè d'empresa.

Artenius Green es va veure afectada pel concurs de creditors de la Seda Barcelona i acumulava pèrdues que van fer perillar la seva continuïtat. L'adjudicació a la societat de Llagostera permetrà impulsar la factoria de Balaguer, ja que Màrketing Mix ha quedat alliberada dels deutes que tenia pendents aquesta filial de la Seda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.