Empreses

Olympus unifica les divisions en una única seu a l'Hospitalet

Olumpys Iberia ha unificat els diferents departaments que tenia repartits entre Sabadell i Barcelona en una única seu, un edifici de 2.500 metres quadrats a la plaça d'Europa, a l'Hospitalet. La nova seu agrupa les divisions de consum, microscòpia, indústria i sistemes mèdics i inclou un servei tècnic i una sala d'exposicions equipada amb un quiròfan per a cirurgia en tres dimensions.

El director general d'Olympus Iberia, Miquel Àngel Garcia, va destacar dimecres en l'acte oficial d'inauguració que l'empresa té un vessant que va més enllà de les populars càmeres fotogràfiques, i que representa la fabricació d'aparells òptics amb finalitats mèdiques i científiques. En aquest sentit, el quiròfan amb imatge en 3D facilita un ús més precís del material quirúrgic i la preservació d'òrgans a l'hora d'extirpar tumors. així com l'intercanvi d'imatges entre els serveis mèdics. A l'acte, hi van ser també l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, que van destacar el potencial econòmic de la plaça d'Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Olympus unifica les divisions en una única seu a l'Hospitalet