Empreses

La firma de joguines Eurekakids va superar els 35 milions el 2013

La cadena de botigues Eurekakids va tancar el 2013 amb un creixement d'un 15% de les vendes respecte a l'any anterior. En total, les vendes de la cadena gironina van superar els 35 milions d'euros. Per països, el major increment de les vendes correspon a Colòmbia.

En l'actualitat, Eurekakids disposa de 154 botigues, repartides en 12 països, la majoria de les quals són a l'Estat espanyol (91), seguit d'Itàlia (26), França (13), Portugal (5), Bèlgica (8), Suècia (2), Andorra (1), Colòmbia (4), Panamà (1), Àustria (1), Luxemburg (1) i Alemanya (1). De cara a aquest 2014, però, la cadena preveu obrir 40 establiments nous, per consolidar la seva implantació en els mercats europeus i incrementar la seva presència en els països de l'Amèrica Llatina on ja opera i l'obertura de nous mercats com Xile, Mèxic i el Perú.

La cadena disposa de més de 3.000 referències de joguines orientades a despertar la intel·ligència dels nens de totes les edats i molt allunyades de joguets bèl·lics o sexistes. Té una botiga per internet traduïda a set idiomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Eurekakids augmenta les vendes un 15% durant l'any passat