Empreses

Casa Tarradellas va facturar 760 milions d'euros l'any passat

La facturació de Casa Tarradellas del 2013 va augmentar un 4,3% respecte a la del 2012 i es va situar en 760 milions d'euros. L'empresa agroalimentària amb seu a Gurb, líder a l'Estat espanyol en pizzes fresques, ha notat una reducció del seu creixement respecte als exercicis anteriors (fins al 2011, al voltant del 10%), però ha superat amb bons resultats els pitjors anys de la crisi econòmica, en gran part gràcies a les importants inversions que ha fet. Entre les més recents destaca el nou magatzem de producte acabat que va obrir l'any passat a Gurb, i la finalització, també el 2013, d'una nova sala de desfer al polígon Les Casasses de Vic. D'aquesta manera, Casa Tarradellas actualment té deu centres de producció (dos a Vic, un a Olost i set a Gurb) i dóna feina a 1.550 persones.

El grup agroalimentari, fundat fa 38 anys, també disposa de diverses granges a la comarca d'Osona (amb el nom Terragrisa), que proporcionen més de la meitat de la matèria primera per elaborar els seus productes carnis. L'expansió de les granges es va produir el 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.