Empreses

Nissan ja fabrica a Barcelona i per a tot el món la furgoneta elèctrica

Aquesta setmana la planta que té Nissan a la Zona Franca de Barcelona estava d'estrena. Dilluns s'iniciava oficialment la fabricació d'una furgoneta elèctrica que es distribuirà a tot el món i que es considera garantia de futur de la planta. De fet, el de Barcelona s'ha situat com a primer centre productiu de la marca nipona fora del Japó.

L'e-NV200 és el segon model elèctric de Nissan, en el qual ha invertit 100 milions d'euros i del qual es preveu produir 20.000 unitats anuals, i ha permès crear 700 llocs de treball directes i indirectes -a les empreses proveïdores.

A més de la furgoneta elèctrica, el futur de la planta depèn d'un vehicle de passatgers i una nova furgoneta pick-up, que es començaran a fabricar a l'estiu i el 2015, respectivament. La companyia creu que, quan s'iniciï la fabricació d'un vehicle de passatgers i una nova camioneta pick-up -la primera començarà a l'estiu i l'altra, el 2015- la planta arribarà a la seva capacitat màxima de producció (200.000 vehicles anuals) i la plantilla s'haurà incrementat en 1.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nissan ja fabrica a Barcelona i per a tot el món la furgoneta elèctrica