Empreses

Voz Telecom crea una xarxa de franquícies per expandir-se a l'Estat

L'operadora mòbil de serveis al núvol per a pimes Voz Telecom expandirà el seu negoci a l'Estat espanyol a través d'una xarxa de franquícies, que enguany ja tindrà cinc punts de distribució, amb la perspectiva d'arribar el 2017 als cinquanta establiments, segons ha informat el conseller delegat, Xavier Casajoana.

La xarxa de franquícies té la missió de comercialitzar el plec de serveis Oigaa 360º accessibles des del núvol: telefonia IP, centraleta virtual, accés a internet gestionat, videoconferència professional, emmagatzematge híbrid i escriptori virtual al núvol. Ho explica Casajoana: “Amb la xarxa de franquícies, que operarà en paral·lel al canal de distribució, on tenim 300 socis, s'aconsegueix especialització i proximitat al client.” Voz Telecom, amb més de 5.000 pimes a la seva cartera de clients (30.000 usuaris), va facturar l'any passat deu milions d'euros i preveu enguany arribar als dotze milions. “D'acord amb el pla Oigaa 360º, que va del 2013 al 2017, en cinc anys tenim previst doblar la facturació.”

Voz Telecom, “l'única companyia que ara mateix dóna solució a totes les necessitats d'infraestructura”, vol jugar amb la constatació que, segons revelen els estudis de mercat, les empreses operen al núvol de forma molt parcial, i “a banda del correu electrònic o el programari, hi ha altres coses, com la telefonia IP o el servidor”, segons pensa Casajoana, que està convençut que en el termini de quatre o cinc anys “les empreses veuran que no cal tenir el servidor o l'escriptori informàtic in situ, i que amb l'externalització d'aquests serveis podrà aconseguir un estalvi en l'adequació tecnològica que pot ser adreçat a altres necessitats.”

Situada al Parc Tecnològic del Vallès, la firma ocupa 115 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Voz Telecom crea una xarxa de franquícies per expandir-se a l'Estat