Futbol català

El 42è torneig de l'Estany té final: Palamós-Olot

Futbol. Els palamosins golegen el Figueres i demà a la nit (a 2/4 d'11) s'enfrontaran amb els olotins, que van tombar els locals per penals

FIGUERES0

PALAMÓS3

OLOT2 (4)

BANYOLES2 (3)

El Palamós i l'Olot jugaran demà a la nit (a 2/4 de 11) la final de la quaranta-dosena edició del torneig de l'Estany –abans hi haurà el Figueres-Banyoles per al tercer i quart lloc (a 2/4 de 9)–. Ahir, els banyolins, de segona catalana, van estar a punt de tombar l'Olot, que va vèncer per penals.

Hi va haver poca presència a les àrees en el primer temps entre dos equips de primera catalana (Figueres i Palamós). Tret d'una ocasió de Sile (42'), el Figueres va inquietar poc la porteria de Bayona. El Palamós va arribar al descans amb 0-1 gràcies a un gran xut d'Elies (31').

Després de la represa, Barrera, amb un xut de fora de l'àrea i Guitart, després d'una acció amb Elies, van arrodonir el triomf dels palamosins, que van tenir menys oposició de la Unió, que va anar perdent ritme.

La sorpresa, molt a punt

De la segona semifinal, cal destacar la bona imatge del Banyoles, al qual van sobrar els darrers deu minuts. El Banyoles va marcar dos gols mitjançant Coro, però l'Olot, de tercera, va evitar el KO de manera agònica. Cal destacar el debut a l'Olot del mitja punta Xavi Molas, fitxat del Roquetas, i els primers minuts de Robert.

FIGUERES: Ureña, Coto, Cruz, Valero, Jacobsen, Ferran Grau, Costa, Sile, Aleix, Ferrer i Cámara. (Del Campo, Argi, Alforcea, López, Ibarra, Karam, Pol Compte, Tarradellas, Arias, Soria i Luque). PALAMÓS: Bayona, Barrera, Romero, Giró, Chicho, Subi, Elies, Jaume Duran, Guitart, Gusó i Marc Vila. (David Cornellà, Quintanilla, Pajares, Cano, Torrent i Cabratosa). GOLS: 0-1 (31') Elies. 0-2 (57') Barrera. 0-3 (61') Guitart. ÀRBITRE: Nogareda Sala. PÚBLIC: Unes 300 persones.
BANYOLES: Moreno, Bayot, Dani, Pau, Ribu, Gari, Capdevila, Pujolràs, Roca, Coro i Ignasi. (Castany, Jordi, Martí, Isaac, Bonaventura i Edu). OLOT: Aleix, Freixa, Juanjo, Hostench, Serra, Abel, Roca, Sergi Arimany, Roger, Francolí i Xavi Molas. (Dani Alonso, Àlex, Casas, Masó, Robert, Aulinas i Calm). GOLS: 1-0 (31') Coro. 2-0 (62') Coro. 2-1 (84') Serra. 2-2 (88') Abel. PENALS: 1-0 Dani. 1-1 Abel. 2-1 Martí. 2-2 Serra. 3-2 Pujolràs. 3-3 Masó. Castany xuta i para Aleix. Àlex, fora. Edu xuta i para Aleix. 3-4 Dani Alonso. ÀRBITRE: Sergi Font. PÚBLIC: Unes 400 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.