Empreses

Altas Buscadores potencia el màrqueting per YouTube

L'agència gironina aposta pel vídeo i el mòbil com a eines per augmentar el percentatge de visites a clients que acaben en vendes

L'empresa gironina de màrqueting en línia Altas Buscadores ha estat una de les 310 agències europees convidades a la trobada Google Partner Accelerate, que s'ha celebrat aquesta setmana a Dublín. El motiu és haver gestionat més d'un milió d'euros de publicitat a través de Google Adwords. “Les petites i mitjanes empreses tenen una gran oportunitat de competir amb empreses de grans dimensions si saben aprofitar els avantatges competitius d'una bona estratègia de màrqueting basada en les eines en línia”, comenta Òscar Cumí, gerent d'aquesta agència dedicada a confeccionar i aplicar plans de màrqueting, gestió de campanyes de Google Adwords, Remarketing, Mobile Advertising, projectes de posicionament en cercadors, promoció d'aplicacions mòbils i formació a mida per a cada empresa.

Cumí comenta que l'empresa és molt forta generant tràfic cap a les empreses clientes, però que amb això no n'hi ha prou i que l'estratègia és enfortir l'estructura per augmentar el percentatge de visites que acaben en vendes, “ja que el client espera un retorn immediat de la inversió, i com més retorn té, més inverteix perquè el cost de la publicitat per producte venut baixa”. En aquesta línia, Altas Buscadores comprarà al gener una empresa productora de vídeos perquè “el màrqueting mitjançant YouTube és el futur immediat, ja que hi ha molt poca competència”, assenyala el gerent, segons el qual una campanya per aquest mitjà sortirà molt bé de preu: menys de 400 euros per l'elaboració del vídeo i 3 cèntims per clicada. L'estratègia també inclou impulsar les campanyes a través del mòbil.

Facturació

600.000€

Treballadors

6

Any de fundació

2001

Fundada per Carles Ferrer, actual cap de comptes, fa sis mesos va incorporar com a soci i gerent Òscar Cumí. La companyia preveu duplicar la plantilla l'any vinent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Altas Buscadores potencia el màrqueting per YouTube

Publicat a