Empreses

Adminex continua l'expansió amb una nova seu a Turquia

La consultora Adminex, especialitzada en l'assessorament a les petites i mitjanes empreses en els seus projectes d'expansió internacional, ha obert una nova seu a Istambul. Amb l'obertura d'aquesta nova oficina a Turquia, l'empresa serà present a 17 països de tres continents, Europa, Amèrica del Nord i Àsia. A l'Estat espanyol, l'empresa té seu tant a Barcelona com a Madrid.

El director general, Marc Ambrock, qualifica de “pas natural” la implantació de la companyia a Turquia. “No és només un pont entre Europa i Àsia, és un mercat de gran valor amb gairebé 75 milions d'habitants, un creixement que fins i tot en anys de crisi ha estat sempre positiu i un potencial, especialment en el sector terciari, molt interessant per als nostres clients”, segons diu.

Adminex té uns 100 treballadors, que assessoren empreses de perfil internacional, especialment pimes. Els seus plans per al 2015 són continuar creixent a través de nous mercats a Àfrica i Àsia. La companyia creu que la seu a Turquia serà clau per assolir aquest objectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Adminex continua l'expansió amb una nova seu a Turquia

Publicat a