Eines

Alejandro Ebrat.  ARXIU

“Els grans patrimonis han de seguir pagant per les successions”

Botiga de Prada al Rodeo Drive, al barri de Berverly Hills de Los Ángeles.  ARXIU
gestió empresarial

N'hi ha que ho saben fer

Unes dones venen aliments a un mercat de Tumbuctú (Mali).  FRANCESC MUÑOZ

L'Àfrica Occidental desperta l'interès del sector agroalimentari i el de la cosmètica

Jacint Soler-Matutes.  ARXIU

“Per competir amb els ports del nord cal més servei que vies”

Una classe de formació financera a l'IES La Sedeta de Barcelona.  INSTITUT D'ESTUDIS FINANCERS

La crisi va començar a les aules

Il·lustració PEP DUIXANS
Aprendre a innovar

Innovació i conflicte

Les noves incorporacions han rejovenit la professió.  ARXIU

En primera línia de foc

Equip Aigua del Montseny que participa a Intermón Oxfam Trailwaker.  AIGUA DEL MONTSENY

Set de solidaritat

Diversos documentals produïts per Laya Films, productora creada pel Comissariat (1). ARXIU
DE MEMÒRIA

El Comissariat, la gran empresa pública de publicitat

Il·lustració PEP DUIXANS
anàlisi

La governança de l'empresa

Antonio Toca.  ARXIU

“A internet qui calla consent: no es pot ser ‹empresa silenciosa›”

Els auditors s'oposen a predir la solvència

Sessió de pluja d'idees a la cloenda del darrer Fòrum de Davos.  ARXIU
gestió empresarial

Crear valor compartit

Assemblea d'afectats pel tancament de la tèxtil Fibracolor.  LLUIS MARTÍNEZ

Recol·locadors d'acomiadats

Campanya contra l'Alzheimer amb Post-it.  EFE
Aprendre a innovar

Llibre, cervesa, llit

Jeroni Benavides.  ARXIU

“Més suport per crear empresa i menys formar per formar”

Empresaris catalans, agafant l'AVE el març de 2009 per manifestar-se al Congrés per reclamar solucions als problemes financers de les pimes.  E. BATLLE

L'IVA insuportable

Joan Cavallé és el director general de la Caixa d'Enginyers.  L'ECONÒMIC

Enginyers compromesos

Ferran Adrià, durant la presentació del seu projecte Bulli Foundation.  LLUÍS SERRAT

Llum i taquígrafs per renovar les fundacions

Andrés Pérez.  ARXIU

“Els professionals han de deixar de ser marca blanca i distingir-se”