Empreses

Perfilstar creix un 6% en vendes i obre mercat a Líbia i Grècia

L'empresa Perfilstar de Barberà del Vallès, que es dedica a la fabricació d'accessoris per a paviments laminats, portes i parquets, ha tancat el 2013 amb un creixement d'un 6% de les vendes i d'un 12% dels metres lineals produïts. La companyia, que aposta cada any per obrir nous mercats i reinvertir part dels seus beneficis en nova tecnologia i maquinària, ha iniciat l'exportació a dos països, Líbia i Grècia. D'aquesta manera, aquests països s'afegeixen a la vintena amb què ha comercialitzat l'empresa des que va néixer, l'any 1994. Perfilstar va exportar un 31,77% de la seva producció l'any 2012 i un 41,12% el 2013.

La seva presència en fires del sector d'accessoris per a paviments, com ara la Domotex de Hannover, els obre la possibilitat d'entrar en mercats nous com els de l'Europa de l'Est, el d'Orient i el de l'Amèrica Llatina, explica Toni Ballart, gerent de l'empresa. També tenen previst assistir a les fires de Carrefour du Bois a Nantes (França), Harrogate (Regne Unit) i a la de paviments del Brasil, la més important de l'Amèrica del Sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.