cultura

La Jove Orquestra i La Coral de La Lírica celebren el concert per Santa Cecília

La nova activitat musical està prevista per a dissabte 19 de novembre a partir de les 22.30 hores

El passat dissabte 5 de novembre l'Agrupació Musical la Lírica va celebrar el primer concert dels que tenen programats per a aquest mes de novembre. Amb la sala d'audicions plena de gom a gom, els músics de les dues formacions, Orquestra i Coral, dirigits per José Solá i Juan Salvador Llácer, van oferir un repertori variat per a tots els gustos i sensibilitats.

Començà el concert la Coral Polifònica interpretant peces de polifonia sacra, popular i contemporània. Més tard, va ser el torn de la Jove Orquestra que, en la seua primera intervenció va oferir diverses peces, on va actuar com a violoncel solista, Sandra Catena Gil.

Coral i Orquestra, tots plegats, van interpretar, en la segona part, obres de reconegut prestigi i significació.

Durant l'entreacte, el president de la societat musical, Jesús Escorihuela, va imposar la insígnia de La Lírica als nous músics de l'Orquestra que s'incorporen enguany: Miguel Catena Gil, Carmen Teresa Martín Rodríguez, Marta Peris Rozalén i Paula Flores Moreno.

El pròxim concert serà el dissabte dia 19 de novembre, a les 22:30h, i aquesta vegada serà la Banda Simfònica l'encarregada d'amenitzar la nit. Una molt bona ocasió per apropar-se a la sala d'audicions de La Lírica i poder gaudir de la música que, com sempre, ens obsequien els joves intèrprets d'aquesta societat musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.