Economia

pagesia

noves tecnologies

Drons per a l’agricultura a la Fira de Sant Miquel

La 63a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que es desenvoluparà del 28 de setembre a l’1 d’octubre, inclourà les desenes Conferències Professionals i Amateur de LleidaDrone, organitzades per l’Associació LleidaDrone, Fira de Lleida i el clúster Catalonia Smart Drones.

Les jornades se centraran en l’agricultura de precisió amb drons, una de les principals aplicacions que s’està desenvolupant per l’ús d’aquests ginys. Diferents experts exposaran als professionals del sector les novetats tecnològiques i s’exposaran casos concrets de funcionament dels drons en finques agrícoles i les millores que han aportat als agricultors. També es presentaran altres aplicacions en l’ús dels drons.

Junt amb les xerrades per a professionals, també s’han previst demostracions. El dijous 28 es faran vols de proves d’agricultura de precisió al LleidaDrone Arena, un gran espai de 4.500 m³ amb xarxes de seguretat, situat a l’entrada del pavelló 4 de la Fira de Lleida. L’espai recrearà una explotació agrícola amb 30 palmeres de grans dimensions. Diferents firmes faran demostracions de vol, captura de dades i elaboració d’informes per explicar-ne el funcionament. Les demostracions es repetiran durant tot divendres i dissabte a la tarda i també s’han previst accions divulgatives per a infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.