Empreses

La danesa Hempel establirà un centre d’R+D a Santa Perpètua

L’empresa danesa Hempel, especialitzada en la fabricació de pintures, invertirà cinc milions d’euros en la creació d’un centre d’R+D a Santa Perpètua de Mogoda, que suposarà la creació de 35 llocs de treball nous, la majoria d’alta qualificació. El nou centre, que es preveu posar en marxa a finals del 2018, complementarà la planta de producció, les oficines i les instal·lacions logístiques que la companyia té a Polinyà, situada a pocs quilòmetres, i consolidarà la seu catalana com la segona més important de la multinacional a Europa, després de la central, ubicada a la ciutat danesa de Lyngby.

Lluitar contra el foc.

Amb una superfície de 3.500 metres quadrats, el nou centre estarà especialitzat en la producció de pintures per a revestiments industrials que han d’alentir la propagació del foc, protegint les estructures metàl·liques dels seus efectes i allargant el temps que l’estructura resisteix abans de col·lapsar-se per l’efecte de l’alta temperatura. A hores d’ara ja s’han començat a incorporar part dels nous treballadors, complementant la plantilla actual de l’empresa, que supera les 200 persones.

Segons el director de la unitat de negoci per a l’Estat de Hempel, Sergi Domínguez, “l’empresa ha trobat a Catalunya facilitat per incorporar perfils tècnics qualificats”. La multinacional té presència en més de 80 països i una plantilla global que supera els 6.500 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.