Economia

economia

exportacions

Les exportacions gironines creixen del 12% en nou mesos

Les exportacions gironines han crescut del 12,3% entre el gener i el setembre d’enguany i han assolit un nou rècord històric, gairebé vorejant els 4.000 milions d’euros. En concret, durant els tres primers trimestres de l’any les empreses de la demarcació han fet vendes a l’exterior per valor de 3.994 milions. La indústria alimentària, amb les càrnies al capdavant, continua concentrant el gros de les exportacions. De fet, aquest sector n’arriba a representar el 41%. En l’alimentari, segons l’estadística que publica periòdicament el Ministeri d’Economia, les vendes a l’exterior de les empreses del territori han crescut del 12,3% durant els tres primers trimestres de l’any. En concret, s’ha arribat fins a 3.994.355,93 euros.

Per sectors, la indústria alimentària continua encapçalant el gros del negoci exterior. En concret, entre el gener i la fi de setembre, aquest sector ha fet vendes a l’exterior per valor de 1.637,2 milions d’euros (13,3% més que en el mateix període del 2016).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.