Economia

Creen a Calonge una aplicació per a ‘runners’

Cherry Tech, amb seu al viver de Sant Antoni, l’ha desenvolupat

L’empresa Cherry Tech, amb seu al Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni, ha desenvolupat una eina que permet posar en contacte corredors. L’aplicació Twinapp Running és una nova xarxa social que vol potenciar el factor humà i, a la vegada, permetre compartir esport i turisme. Amb l’aplicació, el corredor local pot trobar amb qui sortir a córrer i, per altra banda, el turista pot descobrir rutes noves i desconegudes acompanyat d’algú que coneix el territori. Aquest és un dels punts forts d’aquesta aplicació de turisme 4.0, que es va presentar ahir al viver, i que vol potenciar el factor humà i permetre compartir esport i turisme a través d’una xarxa social de fàcil ús. Però l’ús de Twinapp Running pot anar més enllà, ja que també permet posar en contacte corredors locals, o corredors amb coneixement de les rutes del territori amb d’altres de més novells que volen descobrir nous espais. A més, l’aplicació permet definir perfils, de manera que es poden buscar companys per sortir a córrer en funció de si són amateurs o professionals, i de quants quilòmetres volen fer

L’empresa Cherry Tech ha estat fundada pels germans Miquel, Carme i Teresa Ferrés, està instal·lada al Viver d’Empreses Alta Mar i precisament des d’aquest lloc és des d’on impulsa la nova aplicació i des d’on vol créixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.