Economia

ECONOMIA

VidaCaixa guanya 634 milions el 2017, un 28,8% més, per l’estalvi

VidaCaixa, la filial asseguradora de CaixaBank, va guanyar 634 milions d’euros el 2017, un 28,8% més que l’any anterior, i va tancar un dels millors exercicis de la seva història, impulsada per uns 50 milions d’ingressos extraordinaris.

Segons va explicar ahir a Madrid en una roda de premsa el conseller delegat, Tomás Muniesa, aquesta evolució també és deguda al bon comportament de l’estalvi individual, especialment el diari i els plans de pensions, així com el creixement del negoci de risc, tant individual com col·lectiu.

L’entitat va acabar el 2017 amb un volum comercialitzat en primes i aportacions a plans de pensions d’11.526 milions d’euros –un 4,1% més que l’any anterior–, dels quals 9.666 van correspondre a assegurances de vida i no vida. En plans de pensions i entitats de previsió social voluntària, el volum total es va situar al tancament del 2017 en 26.914,8 milions d’euros, un increment interanual del 7%, davant del 4% del mercat, segons dades d’Inverco.

D’aquesta manera, els recursos totals gestionats se situaven en 75.221,8 milions d’euros, cosa que equival al 7% del PIB espanyol, fet que converteix VidaCaixa en l’asseguradora espanyola que gestiona més recursos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.