Música

Lax’n’busto busca cantant per enregistrar un disc amb noves cançons després de sis anys sense fer-ho

El grup del Vendrell engega un procés de recerca de vocalistes per entrar a l’estudi aquesta tardor

Lax’n’busto tornarà als estudis aquesta tardor per enregistrar noves cançons després de sis anys sense fer-ho. El grup del Vendrell ha engegat un procés de recerca de vocalistes per a convidar-los a participar en el disc i està previst que, de cara la setmana vinent, es faci pública una convocatòria per les xarxes per a descobrir i donar l’oportunitat a nous cantants.

Tot plegat, després que Salva Racero, que havia estat vocalista des del 2006, deixés el grup. El nou disc es farà amb la producció de Santos Berrocal i Fluren Ferrer i s’enregistrarà i mesclarà entre la Casamurada i Blind Records.

El grup, amb Pemi Fortuny al capdavant fins al 2006 i amb Salva Racero fins a finals del 2016, busca un cantant, emergent o desconegut. El 2016, Lax’n’busto va celebrar la gira dels 30 anys i va enregistrar l’actuació final a la Sala Razzmatazz per distribuir-la en DVD. Aquesta va suposar la primera aturada del grup als escenaris i l’últim concert que van fer amb Racero com a vocalista.

L’any passat, el grup va enregistrar una versió de Que boig el món, Crazy world, cantada per l’irlandès Peter M. Smith.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.