Societat

Passar un dia de cultura en família a les ruïnes d’Empúries

El Familiaria arriba demà amb una visita en 3D al fòrum romà, carros de cavalls, tallers, jocs i activitats durant tot el dia

Amb l’objectiu d’apropar les famílies i els infants al jaciment arqueològic d’Empúries a través d’un extens programa lúdic, demà torna la Festa de la Cultura en Família a Empúries, el Familiaria, que ja celebra la tercera edició. La programació d’aquest any potencia els tallers i activitats de recreació històrica adreçats als nens i nenes. Així mateix, incorpora alguna de les novetats que ofereix el jaciment als visitants, com ara la visita en 3D al fòrum romà, a més de les visites guiades pensades per al públic familiar, un concert participatiu del saxofonista Llibert Fortuny o un espectacle amb cavalls de la companyia Drakonia, entre d’altres. El programa es completa amb una vintena d’activitats i tallers, aquests últims el plat fort del programa. N’hi haurà de relacionats amb la història, com ara els tallers d’arqueologia, amulets i joies romanes, mosaics, ceràmica, cistelleria... i d’altres de temàtiques diverses com ara el de bombolles de sabó, de percussió en anglès o pintacares. El Familiaria dona accés al recinte arqueològic durant tot el dia, amb l’opció de poder dinar als seus jardins fent un pícnic o aprofitant l’oferta de diferents foodtrucks. L’entrada anticipada és de 12 euros i 15 a taquilla (www.macempuries.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.