Empreses

StockCrowd obre una ronda de 10 milions

La companyia ha creat un programari que permet accedir al finançament des de la web pròpia

La firma StockCrowd, que ha dissenyat un programari que permet convertir accedir a finançament des de la teva pròpia web, ha engegat una ronda de finançament per un import de 10 milions d’euros, uns recursos que hauran de contribuir a afermar l’expansió internacional de la firma, que ja ha obert delegacions a Londres, i té en perspectiva establir-se a Lisboa i Bogotà.

Amb aquesta operació, que s’executarà en dos trams de cinc milions d’euros, StockCrowd haurà aconseguit en els darrers 24 mesos una injecció financera de 8,5 milions d’euros. La suma arribarà als 13,5 milions un cop es materialitzi el segon tram de la ronda. Per a Javier Villacampa, director general de la companyia, “l’èxit que estem aconseguint en aquestes rondes de finançament és una gran empenta per a nosaltres, donat que es tracta de la millor prova que inversors i fons, tant nacionals com internacionals, ens fan confiança.”

El programari que desenvolupa StockCrowd, que permet evolucionar l’ús de tota pàgina web, tot convertint-la en un nou canal de finançament, ha permès que la companyia esdevingués la pionera del sector a l’Estat espanyol. El seu model simplifica tant els processos de donació com d’inversió, donat que no hi ha intermediaris. Fins ara, StockCrowd ha col·laborat amb èxit en més de 830 projectes de sectors com l’educació, tercer sector, salut i cultura, entre altres. També ha contribuït a finançar 18 projectes immobiliaris en 12 mesos. El volum total de recursos captats fins a l’actualitat per part de la companyia depassa els 41 milions d’euros.

En només un any, la companyia ha triplicat el seu volum de negoci en només un any. El 2019, StockCrowd calcula cloure l’exercici amb més d’un milió de facturació, davant els 300.000 euros del 2018. De cara al 2020, la previsió és assolir els tres milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.