Empreses

Eliminalia llança una ampliació de capital de 5 milions d’euros

La firma especialitzada a eliminar informació continguda a Internet ha crescut un 300% en clients en 8 anys

Eliminalia, especialitzada a garantir l’eliminació d’informació dels cercadors d’Internet, portals web o blocs, ha presentat una ampliació de capital d’un total de 4,9 milions d’euros. Aquest capital social ha estat realitzat mitjançant actiu.

Aquesta operació reflecteix el creixement continuat que Eliminalia ha generat durant els darrers vuit anys, durant els quals ha aconseguit incrementar en un 300% el seu nombre de clients particulars, tot i que la línia de negoci de la firma se centra cada vegada més en grans empreses.

L’empresa catalana, que el 2017 va traslladar la seva seu principal a Ucraïna, focalitza ara el seu negoci a Llatinoamèrica, a més del mercat ucraïnes. Amb tot, l’empresa ha anunciat que els pròxims mesos vol impulsar la seva activitat a l’Estat espanyol.

Eliminalia té com a missió principal garantir la privacitat i seguretat de la xarxa i defensar el dret a l’oblit, i es dedica a esborrar els continguts perjudicials publicats a Internet, vinculats amb empreses o particulars. La companyia elimina la petjada tant a cercadors (Google, Bing, etc.), portals web, blocs o a qualsevol altra plataforma.

El 2017, Eliminalia va llançar el seu servei funerari per esborrar d’Internet el passat del difunt, tot esdevenint la primera empresa de l’Estat amb aquesta solució, anomenada Digital Bank, concebuda perquè els hereus d’una persona que ha mort puguin esborrar d’Internet tot el seu passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.