Empreses

Qida aplega ja sis-centes cuidadores

La firma d’atenció a gent gran i dependent atén 400 famílies

Qida, empresa de Sabadell que va néixer el 2018 amb el propòsit que la gent gran o persones dependents puguin passar més temps a casa, amb una bona assistència, segueix creixent, i aplegar ja més de 600 cuidadores, que donen servei a més de 400 famílies.

Ara mateix, la firma vol que el seu creixement se sostingui en la convergència entre el sector sanitari i el social, i per això s’han incorporat a l’empresa persones que han de contribuir a transformar l’atenció domiciliària. Es tracta de Maite Dacosta, amb deu anys d’experiència com a tècnica en atenció sociosanitària; Blanca Vich, doctora especialitzada en gestió hospitalària i serveis sanitaris i Emma Tarrés, psicòloga especialitzada en cooperació internacional.

Qida posa especial èmfasi que les cuidadores tinguin l’estatus que mereixen, i és per això que, a banda de pagar-los per damunt del sou mínim, ha format un equip dedicat exclusivament a crear comunitat entre cuidadores. “Volem que les cuidadores sentin que formen part d’una comunitat que té per objectiu cuidar-les i valorar-les”, afirma e director general de Qida, Oriol Fuertes.

En pocs dies, Qida presentarà una aplicació mòbil que facilita que les famílies tinguin tota la informació actualitzada sobre l’estat dels seus pacients. L’aplicació se centra en quatre grans eixos: conèixer com està el pacient i el seguiment dels indicadors sociosanitaris; serveis contractats; què més pot necessitar i contacte directe amb la treballadora social de referència del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.