Empreses

La francesa Wojo de ‘coworking’ s’instal·la al 22@

La firma està participada al 50% per la cadena hotelera Accor i per la immobiliària Bouygues

Wojo, l’empresa francesa d’espais de treball compartit, ha escollit Barcelona per a la seva primera incursió internacional. Wojo serà l’únic llogater de l’edifici d’oficines al carrer Sancho de Ávila, 65, un projecte desenvolupat per Conren Tramway, el propietari del qual serà Amundi. Es tracta d’un espai de 8.305 m² de superfície.

Wojo, participada al 50% per la cadena hotelera Accord i per la immobiliària Bouygues, es va fundar fa cinc anys a París, i en poc temps s’ha convertit en un dels principals actors del cotreball a França. Aquest any, la companyia s’ha marcat com a objectiu emprendre el lideratge europeu del sector. “Per al 2022, estarem en situació de poder oferir una xarxa tan extensa, que permetrà que es pugui treballar en llocs situats a menys de deu minuts de qualsevol ubicació”, explica Stéphane Bensimon, director executiu de Wojo.

A França, la companyia disposa de vuit espais a París i de dos a Lió. En total, més de 50.000 m². A més de l’obertura de Barcelona, n’hi ha previstes tres més a França.

Wojo també són més d’un centenar d’espais als establiments hotelers de la cadena Accor, que seran 300 a finals d’any i 1.200 a tot Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.