Empreses

La britànica Scan Client s’instal·la a Barcelona

L’editorial britànica, especialitzada en revistes corporatives, obre una delegació amb quinze persones, i vol cloure l’any amb una plantilla de trenta

L’editorial britànica Scan Client Publishing, dedicada a la publicació de revistes corporatives, ha fixat a Barcelona la seva seu per al sud d’Europa. Des de Catalunya, l’editorial llançarà la nova revista Discover Southern Europe, dedicada a la promoció del turisme al sud del continent.

La plantilla inicial de la nova seu és de quinze persones, amb la previsió de cloure l’any amb una trentena de persones.

Les publicacions d’aquesta editorial britànica es distribueixen principalment a l’aeroport de Gatwick, a Londres, així com als principals aeroports de l’Estat espanyol i a una vintena de companyies aèries i cadenes d’hotels. Scan Client Publishing també publica les versions digitals d’aquestes revistes. A banda del sector turístics, l’editorial també treballa continguts corporatius per a empreses d’arquitectura, d’automoció o escoles de negocis d’arreu d’Europa.

Tal com explica el director d’Scan Client Publishing, Thomas Winter, l’editorial ha decidit establir-se a Barcelona perquè els “dona accés a talent internacional que domina moltes llengües diferents, com passa a Londres, i això és el que necessitem per editar revistes per a diversos mercats.” Winter també ha destacat la qualitat dels perfils professionals que han trobat a la capital catalana.

A banda de les oficines de la capital catalana, Scan Client Publishing té la seva seu central a Londres i una altra oficina a Göteborg (Suècia). Fundada el 2008, l’editorial suma uns quaranta treballadors globalment i té una facturació de 4 milions d’euros.

L’editorial britànica ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 oficines exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.