Empreses

Robotics va assolir els cinc milions el 2019

La companyia de Sabadell especialitzada en gestió horària s’ha aprofitat de l’obligatorietat de les empreses d’haver de notificar el registre horari

Robotics, especialitzada en el desenvolupament i implementació de solucions per a la gestió horària, la productivitat i la mobilitat, ha incrementat la seva facturació en un 67%, tot passant dels 3 als 5 milions d’euros de facturació, del 2018 al 2019.

L’obligatorietat de les empreses de notificar el registre horari dels seus empleats han estat la cusa del creixement del negoci de l’empresa de Sabadell, que ha passat de 3.500 clients a 4.500 clients en un any, tot arribant als 500.000 usuaris diaris, i a més de 125 sectors. La companyia ha augmentat en un 50% la seva plantilla, i ara ja compta amb 75 professionals. També ha contribuït al seu creixement el fet que s’hagin duplicat les implantacions de VisualTime SaaS, modalitat núvol amb tots els serveis inclosos en una única quota.

Entorn complicat.

Com explica el director comercial de l’empresa, Enric Blanco, els bons resultats es basen en què Robotics, a través de la seva solució VisualTime permet “fitxat des de multitud de dispositius: app, web, terminal biomètric i Face ID.” Blanco assenyala que assolir bons resultats no ha estat fàcil en un entorn de mercat en què han aparegut “una gran quantitat d’startups i d’oportunistes que han intentat aprofitar la situació, tot comercialitzant aplicacions molt pobres que no han cobert les necessitats reals de les empreses, tot perjudicant-les greument.” En aquest sentit, afegeix que en els darrers mesos han hagut d’ajudar empreses que han hagut de substituir les solucions deficients que havien adquirit en els darrers mesos.

Els bons resultats també es deuen a la tasca d’R+D realitzada. En aquesta àrea, s’han invertit en els darrers tres anys 400.000 euros i més de 18.000 hores de feina, i n’és el resultat més recent la nova versió de l’app, VisualTime Portal. La firma també ha llançat al mercat una versió totalment gratuïta per a empreses de 2 a 30 empleats. VisualTime Zero.

Pel que fa a la previsió per al 2020, David Arderiu, CEO de Robotics assenyala que “a més a més de continuar creixent en vendes, el primer objectiu és garantir una total satisfacció dels usuaris de VisualTime, a més a més de consolidar i ampliar els canals de distribució, així com ampliar aliances estratègiques amb altres fabricants TIC.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.