Empreses

Advancing, el “factoring” del lloguer

La firma avança 12 quotes de lloguer, fins a 30.000 euros per immoble

La firma Advancing ha introduït al sector immobiliari la fórmula del del factoring, tot oferint als propietaris que volen llogar els seus habitatges l’avançament de 12 quotes de les seves rendes en menys de 24 hores, fins a un màxim de 30.000 euros per cada actiu immobiliari.

Advancing va néixer l’any passat al si de Mutter Ventures, un pre-corporate venture builder fundat pels emprenedors Christian Rodríguez, Guillermo Gaspart, Carlos Gali i Alfons Le Monnier. El producte financer que han dissenyat està pensat per a tots aquells propietaris d’immobles arrendats que vulguin aprofitar l’oportunitat de disposar de liquiditat immediata per a projectes personals, fer una inversió o cobrir qualsevol necessitat financera. Amb tot, l’objectiu principal és “que els arrendadors es despreocupin de cobrar el lloguer mes a mes i els protegim davant possibles impagaments”, com diu Cristian Pujó, director d’operacions d’Advancing.

A hores d’ara, Advancing manté acords amb organitzacions rellevants del sector immobiliari, com el Col·legi d’Apis de Catalunya i Coapi Balears. A més a més, la firma compta amb una xarxa de més de 500 agències que comercialitzen la seva solució de liquiditat immediata. Algunes de les franquícies immobiliàries que col·laboren amb Advancing són Global Piso, Alfa Inmobiliaria, Best House, Adaix o Realty-Plus.

Traspassar fronteres.

Advancing ja ha iniciat el seu procés d’internacionalització i ha començat a operar a Mèxic, de la mà d’un soci local, a través de la marca Te Adelanto. L’start up ha aconseguit captar 335.000 euros de finançament des de la seva fundació i preveu tancar una ronda durant 2020.

Fins avui, Advancing ha avançat més de 300.000 euros de les rendes de propietaris d’immobles en lloguer de diferents parts d’Espanya. La firma compta amb una plantilla de 6 empleats de Mutter que recolzen el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.