Empreses

Gellify adquireix Biba per 1,7 milions d’euros

La italiana Gellify ajuda companyies tradicionals a innovar en noves tecnologies, i ara entra a Catalunya i Espanya a través de Biba Venture Partners

Gellify, companyia italiana que inverteix en startups de programari digital B2B per posar-les en contacte amb empreses tradicionals, ha adquirit la catalana Biba Venture Partners per 1.750.000 euros.

Biba, que va iniciar la seva activitat a Barcelona el 2014, és una consultora estratègica que assessora empreses tradicionals perquè posin al dia els seus processos d’innovació amb l’adopció de tecnologies de darrera generació. Amb aquesta operació Biba Venture Partners comença a operar com Gellify Iberia a Catalunya i els seus fundadors Diego Fernández i Alberto Ratti, es converteixen en socis de la nova companyia.

L’aterratge de Gellify a Catalunya, a banda de servir d’impuls per als emprenedors locals, suposarà la creació d’un nou fons d’inversió, dotat amb 15-20 milions d’euros, que serà operatiu a partir del 2021. Gellify va tancar el 2019 amb una cartera de 22 startups, valorades en 50 milions d’euros. La xifra de negoci del darrer exercici va arribar als 6,5 milions d’euros, amb la previsió d’assolir els 15 milions enguany. Gellify compta amb una plantilla de més de 80 treballadors, que vol incrementar fins a 200 d’aquí al 2021.

Fabio Nalucci, CEO i Fundador de Gellify, destaca que “BIBA Venture Partners ha estat un descobriment per a nosaltres perquè el model de serveis professional que ofereixen per a empreses està totalment alineat amb el nostre. Aquesta integració aportarà beneficis mutus tant per Itàlia com per Espanya, així com a un nivell internacional més ampli”.

Per la seva banda, Diego Fernández, CEO i fundador de BIBA Venture Partners, creu que Gellify ha arribat en el moment perfecte: ens atorga la seva gran experiència i capacitat. Han fet un treball excel·lent fins ara. Esperem aprendre i contribuir al grup, créixer junts i ajudar a les grans marques i noves empreses en el seu camí cap a la innovació”.

Gellify Iberia oferirà als seus clients assessorament en totes les passes de la cadena de valor: estratègia, acompanyament en l’execució de nous formats d’innovació a través de competicions, programes d’emprenedoria, mentoring a startups i altres processos lligats a l’open innovation; desenvolupament de projectes tecnològics i la co-inversió amb corporacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.