Empreses

Carioca va créixer un 7% durant el 2019

El fabricant de material escolar ja porta quatre exercicis en una dinàmica de creixement

La companyia de material escolar Carioca consolida el seu creixement, i l’any passat va va facturar 27,5 milions d’euros, un 7% de creixement respecte de l’any anterior, quan les vendes registrades van ser de 25,8 milions d’euros.

La companyia, que el 2016 facturava 22 milions d’euros, ja porta quatre exercicis consecutius creixent en xifra de negoci. Les dades demostren que la firma ha superat la crisi i el canvi de propietat que es va esdevenir l’any 2015, quan va ser adquirida per la familia italiana Toledo.

Borja Milans del Bosch, CEO de Carioca Iberia considera que “el nostre creixement durant el 2019 ha estat motivat per la confiança que els nostres clients han dipositat en els nostres productes, amb els quals seguim apostant per la màxima qualitat i seguretat.” Afegeix que “a més a més, l’empresa ha millorat en aquests darrers la producció, atès que ha augmentat el nombre de referències fabricades per Carioca.”

El mes vinent, l’empresa llançarà Carioca Eco Family, una nova línia de productes compostos almenys per un 70% de plàstic reciclat extret d’embalatges com brics de llet i suc. A més a més, Carioca està reduint l’impacte ambiental gràcies a un seguit de mesures com la instal·lació de panells solars, que proporcionen el 20% de l’electricitat que es fa servir a la planta. Així mateix, s’ha substituït el sistema d’il·luminació de bombetes LED i s’ha publicat el codi ètic.

Carioca opera a 85 països, i del 2016 ençà cada any obre cinc nous mercats. L’empresa compta amb una plantilla de més de 110 persones, entre la seu principal de Settimo Torinese a Itàlia i la seu històrica catalana de la firma a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.