Eines

“La gent no té la mentalitat adequada per guanyar diners”

Quan algú em diu que ha estat acomiadat, el felicito: serà capaç de moure el cul

Aitor Zárate (Vitòria, 1966) fuig del clixé dels esportistes professionals que, un cop acaben la seva carrera, no saben com enfocar la seva vida. Fundador de diverses empreses, a poc a poc ha anat orientant la seva trajectòria cap al món de les inversions financeres. Ha escrit diversos llibres, ha ideat mètodes d'inversió i ara explica les seves teories i comparteix els seus coneixements. Té un gran poder de convocatòria i aquests dies ho ha demostrat en les conferències organitzades a Barcelona.

Hi ha molta gent que vol canviar de vida?

Sí, hi ha molta gent que realment té interès a canviar de vida i a cercar altres camins, però hi ha molta aversió al canvi. La gent vol seguretat i per això prefereixen ser assalariat. Però és una seguretat enganyosa, i per això jo tinc tanta feina.

Per la crisi?

Sí, per a molts ha estat el moment en què els han mogut el lloc i els han fet pensar. Quan algú em diu que l'han acomiadat, jo sempre el felicito perquè ara serà capaç de moure el cul i canviar de situació.

Doncs ell deu pensar quan tornarà a obtenir nous ingressos.

Segurament, perquè el primer que pensa la gent és en els ingressos, i primer han de ser les despeses.

Les despeses depenen de les necessitats de cadascú.

No parlo de necessitat, parlo de les despeses que calen per viure com un vol viure, el que sigui.

I aleshores?

Doncs és el moment de plantejar-se com ingresso els diners amb el menor temps possible i pagant tan pocs impostos com sigui possible.

En el menor temps?

Feu un exercici: calculeu la vostra ràtio euro/hora, per veure quant val el vostre temps; agafeu el que guanyeu, els impostos que pagueu i dividiu-ho per les hores que treballeu. Surt una ràtio que és peripatètica. I et planteges: què estic fent amb el meu temps?

Com li podem treure més profit?

Hi ha quatre maneres d'obtenir ingressos: treballant per compte aliè, dedicant-se al totxo, entrant al món financer o tenint una idea i desenvolupar-la com a negoci. Si finalment decideix treballar per compte d'un altre, ja li dic que mai aconseguirà la independència financera. I això no és ni bo ni dolent. Simplement és el que vostè ha escollit.

Vostè ens recomana la inversió financera?

Jo he fet de tot i ara em dedico al món financer, ensenyo a operar en temps real –són cursos únics al món–, sóc inversor i també tinc una empresa de formació. L'únic que no faig és treballar per compte aliè.

Doncs m'ha convençut. Vull invertir i tenir èxit.

En el camp de les inversions he desenvolupat dos sistemes. Un és l'e-trading i un altre, que és per treballar una hora i mitja al dia, és el sistema “Z”.

Només una hora?

Sí. Per invertir amb èxit calen bàsicament tres coses: gestió monetària, un sistema d'inversió i el psicotrading, que és el control de l'avarícia i del pànic. La gent no està preparada per guanyar diners, no té la mentalitat adequada.

Què té ara al cap?

El campus del milió d'euros: posaré a disposició dels participants un milió de dòlars i la gent operarà. Si perden diners, el perdo jo, i si en guanyen, el 30% se l'emporten els alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.