Laboral

Podria resumir el nou contracte de foment de la contractació indefinida?

Segons la llei 35/2010, de 17 de setembre, de reforma del mercat de treball, s'amplien els col·lectius susceptibles de formalitzar aquest tipus de relacions:

– Desocupats que faci, almenys, tres mesos que estiguin inscrits ininterrompudament en l'Oficina d'Ocupació.

–Desocupats inscrits en l'Oficina d'Ocupació que durant els dos anys anteriors a la formalització del contracte haguessin estat contractats exclusivament mitjançant contractes de caràcter temporal, inclosos els formatius.

–Desocupats inscrits en l'Oficina d'Ocupació a qui, durant els dos anys anteriors a la formalització del contracte, se'ls hagués extingit un contracte de caràcter indefinit en una empresa diferent.

– Treballadors ocupats en la mateixa empresa mitjançant contracte temporal, inclosos els formatius, formalitzats amb anterioritat al 18-6-2010, data d'entrada en vigor del RDL, a qui es transformi aquest contracte en un de foment de la contractació indefinida abans del 31-12-2010.

– Treballadors ocupats en la mateixa empresa mitjançant contracte temporal, inclosos els formatius, formalitzats amb posterioritat al 18-06-2010.

Aquests contractes podran ser transformats en un de foment de la contractació indefinida amb anterioritat al 31-12-2011 sempre que la durada d'aquests no hagi excedit de sis mesos. Aquesta durada màxima no serà d'aplicació als contractes formatius.

També fem esment de la indemnització a abonar en cas d'acomiadament: es manté la indemnització reduïda de 33 dies de salari per any de servei, amb un màxim de 24 mensualitats.

(Segona part, el 19/2/11)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.