Economia

Sector immobiliari

Corp, al cel del Poblenou

La promotora avança en les obres d'un edifici de 125 habitatges i més de 100 metres d'altura

L'empresa vol construir per tot el mercat català i també a Madrid

El grup Corp, la promotora sorgida el 2008, just amb l'esclat de la bombolla immobiliària, acaba de començar el seu projecte més destacat: una torre d'habitatges de més de 100 metres d'altura al cor del Poblenou de Barcelona. Amb l'adreça Diagonal, 131, confluència Pere IV, i molt a prop del també barri amb edificis alts Diagonal Mar, l'immoble tindrà 125 habitatges i és fruit d'una aliança amb Altamira, la immobiliària del Banco Santander. “Els nostres trets diferencials, un preu ajustat a la demanda i una personalització de l'habitatge al gust dels comprador continuaran ben presents en aquest projecte”, va afirmar ahir Fernando Cirera, nou conseller delegat de l'empresa. A tall d'exemple, un pis de tres habitacions costarà a partir de 320.000 euros i a Corp tenen clar que una part més o menys destacada dels compradors seran forans, atrets per la moda Barcelona.

Corp té actualment en marxa set promocions que sumen 470 residències a l'àrea metropolitana de Barcelona, on s'ha centrat en els seus primers anys de vida. “Ara volem sortir d'aquest mercat i fer projectes no només per tot Catalunya sinó també a Madrid”, va explicar Cirera, que va insistir, no obstant això, que el procés serà “prudent perquè el sector s'està recuperant”. “A Barcelona i voltants sempre hi ha hagut una demanda latent, que s'ha manifestat quan s'ha vist que els preus de l'habitatge han tocat fons i s'ha sentit una certa seguretat en la represa econòmica”, va assenyalar el conseller delegat de l'empresa.

Fundada per Pedro Molina i Pau Castro com a promotora i constructora, Corp ha lliurat en els últims cinc anys –inclou les previsions per a aquest exercici– més de 1.400 habitatges. L'any passat, el seu volum de negoci va elevar-se als 111 milions d'euros, amb un benefici d'explotació d'1,5 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.