Política

El PSC veu “excessiu” que l'incompliment de l'Estat afecti funcionaris i proveïdors

Nadal considera “exagerat” que la primera mesura del govern contra l'impagament dels 759 milions afecti els treballadors públics i les empreses i autònoms que treballen per la Generalitat

Considera que la decisió provoca alarmar i inestabilitat

El líder del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha considerat aquest dijous “excessiu i exagerat” que la primera mesura del govern davant l'impagament de l'Estat de 759 milions d'euros sigui retardar el pagament a proveïdors i part de la paga extra dels funcionaris, i ha retret a l'executiu català que la seva decisió provoca alarma i inestabilitat.

En roda de premsa al Parlament, Nadal ha exigit la màxima transparència a la Generalitat perquè demostri que l'afectació als treballadors públics és “l'últim recurs” que tenia i no una mesura de força davant l'Estat que, segons ha dit, seria del tot equivocada.

Malgrat les seves crítiques, ha volgut deixar clara “la plena solidaritat” dels socialistes catalans amb la decisió del govern de denunciar l'executiu sortint del PSOE per l'impagament de la disposició addicional tercera de l'Estatut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.