Empreses

Ictiva tancarà el primer any amb mig milió d'euros de facturació

La plataforma esportiva per internet Ictiva preveu tancar el seu primer any d'activitat amb una facturació de 548.000 euros. L'empresa emergent catalana creada a mitjan 2013 pels empresaris Orlando Pérez, Sergio Recio, Jordi Marsal i Soly Sakal espera arribar al milió d'euros el 2017. En els primers set mesos de vida Ictiva.com ja ha aconseguit més de 1.000 abonats i 20.000 usuaris registrats al web. Els impulsors del portal en línia esperen arribar als 15.000 abonats el 2014. “Volem arribar a aquelles persones que voldrien fer exercici i que, per diferents motius, hi acaben renunciant”, explica Pérez.

La plataforma ofereix un catàleg amb 21 activitats esportives diferents adaptades per ser practicades a casa o a qualsevol lloc amb connexió a internet i pensades per a tota la família. Les activitats que ofereix el gimnàs en línia estan dirigides per monitors especialitzats en les diferents matèries esportives i els usuaris poden veure la seva evolució a través de gràfics i estadístiques personalitzades i consultar els seus índexs de massa corporal, pes o volum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ictiva tancarà el primer any amb mig milió d'euros de facturació

Publicat a