Empreses

Canaletas incrementa un 22% la facturació de les exportacions

Canaletas, una empresa del Prat que fabrica fonts d'aigua, va tancar el 2013 amb un 22% més de facturació provinent de l'exportació, mentre que la pujada de la facturació global va ser d'un 7%. El creixement de la companyia, que exporta als cinc continents, s'ha vist afavorit pel desenvolupament de nous dispensadors d'aigua i la consolidació al Regne Unit i l'expansió a països de l'Orient Mitjà. Segons l'empresa, les fonts Canaletas s'adapten a les necessitats de cada mercat. Per exemple, a Aràbia Saudita s'ha desenvolupat un model antivandàlic per a les noves presons d'aquest país. Al trens de Kazajistan i de la línia d'alta velocitat entre Berlín i Moscou, les fonts estan dissenyades per ser usades en vagons de passatgers. A més, Canaletas té la certificació UNE 149101, que assegura que els dispensadors no alteren la composició de l'aigua.

Jordi Morera, director general de Canaletas, assenyala: “Les previsions per al 2014 depenen de mantenir el creixement de la facturació continuant amb la nostra expansió en exportació i en una certa millora en el mercat nacional.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.