Política

Jean-Paul Alduy es reuneix amb dos dels candidats a l'alcaldia de Girona

El president de l'aglomeració de municipis Perpinyà Mediterrània va ser ahir a Girona, on va tenir dues reunions: una amb Pia Bosch, candidata socialista, i l'altra amb Carles Puigdemont, cap de llista de Convergència i Unió

La visita de Jean-Paul Alduy a Girona aquest divendres, 15 d'abril, no tenia caràcter oficial perquè el president de l'aglomeració de municipis Perpinyà Mediterrània no volia donar oficialment suport a cap dels dos principals candidats en les properes eleccions dels 22 de maig. La voluntat del polític nord-català és de mantenir relacions institucionals amb Girona sense donar la sensació d'interferir en la campanya electoral. Tot i això, els gabinets de premsa dels candidats s'han encarregat de fotografiar les trobades. Jean-Paul Alduy ha traslladat als alcaldables la seva convicció per desenvolupar un espai transfronterer coherent i complementari, apostant per la proximitat entre Perpinyà, Figueres i Girona, i projectes comuns.

Després de tractar de diverses qüestions, com ara l'eix mediterrani, Carles Puigdemont ha coincidit amb ell que malgrat la proximitat entre les ciutats, la freqüència de les relacions encara és massa esporàdica. Pia Bosch, per la seva banda, ha refermat la seva voluntat de desenvolupar una oferta cultural i turística que converteixi Girona en una ròtula important de la xarxa de ciutats catalanes i en el marc de l'euroregió i amb entitats culturals d'altres ciutats veïnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.