Empreses

Teterum amplia l'accionariat per impulsar l'expansió a l'Estat

Teterum, el primer portal de l'Estat dedicat a la venda de te i infusions, ha ampliat el seu accionariat amb l'objectiu d'impulsar un pla d'expansió del negoci. A Patricia Pólvora i Ivan Ruiz, fundadors de l'empresa, s'hi han afegit Ekateria Elez, experta en lifestyle, i Sergi Balcells, emprenedor de negocis en línia i creador de la plataforma glamourum.com, que va ser adquirida l'any passat pel grup Birchbox, lider als EUA en la venda de capsetes de cosmètics en línia. Balcells té ara el 12% de Teterum i s'incorpora com a assessor expert per tirar endavant l'expansió i la possible internacionalització de la plataforma.

El portal de venda de te per internet teterum.com es va posar en marxa l'any passat i funciona a través de subscripció. Els usuaris reben cada mes a casa un paquet amb diferents varietats de te de qualitat, informació sobre com preparar-los i un petit regal relacionat amb el món de les infusions. L'objectiu del portal és iniciar en el món del te persones que encara no en són consumidors habituals i oferir opcions gurmets als que ja el coneixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.