Economia

PorcPassió, a 36 restaurants durant el novembre

La 5a edició del certamen gastronòmic PorcPassió tindrà la participació de 36 restaurants lleidatans, que entre l'1 i el 30 de novembre oferiran un ampli ventall de plats amb el porc com a protagonista. Secret ibèric brasejat amb formatge de cabra caramel·litzat i trio de confitures, orella de porc, garrí cruixent amb curri de mango i llenties saltejades, escudella, peus de porc amb calamars i rossinyols, ofegat de la Segarra i carpaccio de presa de porc fumada amb tempura de verdures seran alguns dels plats que es podran degustar en els establiments participants. Per primera vegada, en aquesta edició cada establiment decidirà lliurement els preus de la seva oferta, que enguany oscil·laran entre els 5,30 i els 19,50 euros.

PorcPassió vol promoure el valor de les carns del porc en la gastronomia actual i, a la vegada, reivindicar tant el producte com els productors locals. El certamen gastronòmic està organitzat per Hostaleria de Lleida i el Moviment H i disposa de la col·laboració d'Interporc i Plusfresc, així com de la granja ramadera Albesa i del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, amb el seu popular Pa Porquet. Per presentar el certamen, els cuiners es van traslladar a una granja porcina per mostrar la seva aposta decidida per aquest producte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.