Empreses

Hempel inaugura un centre d’R+D a Santa Perpètua

Hempel, una empresa danesa especialitzada en pintures i recobriments que protegeixen contra la corrosió, ha invertit 6 milions d’euros en un nou centre de R+D a Santa Perpètua de Mogoda, que es va inaugurar el 29 de novembre passat.

El laboratori disposa de 3.000 m² on treballaran unes trenta persones, bàsicament científics, amb la missió de desenvolupar nous revestiments que endarrereixin la propagació del foc, que donaran servei a escala internacional al grup empresarial.

Hempel ha comptat amb el suport d’Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, per fer aquesta inversió. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que va presidir la inauguració del centre d’excel·lència, va assegurar que “la filosofia de Hempel encaixa perfectament amb la de la Generalitat: una economia productiva, innovadora, sostenible, integradora i oberta al món”.

Hempel es va fundar a Copenhaguen el 1915, i actualment és propietat d’una fundació amb el mateix nom. Té la seu central a la localitat de Kongens Lyngby, al nord de la capital danesa. Està especialitzada en el desenvolupament de pintures i recobriments per a la protecció d’estructures i edificis dels àmbits industrial, naval i nàutic, els contenidors i la decoració. La multinacional danesa té una plantilla de 6.700 treballadors distribuïda en 28 fàbriques, 15 centres d’R+D i 150 magatzems en 80 països.

En l’acte d’inauguració de la instal·lació també van participar l’alt directiu de l’empresa, Lars Petersson; l’ambaixador de Dinamarca a Espanya, Jens Kisling, i el primer tinent d’alcalde de Santa Perpètua de Mogoda, Joan Alcántara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.