Empreses

Factorenergia ja compensa l’autoconsum

La comercialitzadora elèctrica ja signa contractes amb empreses i llars

La comercialitzadora elèctrica Factorenergia ja està compensant els excedents d’autoconsum d’energia, tant pel que fa a empreses com particulars.

Això vol dir que tots els clients que hagin completat el registre de les seves instal·lacions d’autoconsum podran rebre compensació econòmica pels esmentats excedents d’una manera absolutament transparent.

Per registrar les instal·lacions, els clients han de demanar-lo al departament d’Indústria de la comunitat autònoma, i un cop la sol·licitud sigui aprovada, l’administració ho comunica a la distribuïdora elèctrica de cada zona per donar d’alta la instal·lació. Un cop s’ha completat aquest pas, la distribuïdora n’informa l’empresa comercialitzadora, Factorenergia en aquest cas, que estableix un contracte de compensació d’excedents amb el seu client. Els esmentats excedents es pagaran a través del rebut de la llum mensual.

D’aquesta manera, Factorenergia està complint amb la resolució de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) perquè les empreses distribuïdores i comercialitzadores d’electricitat facin les compensacions als excedents dels seus clients autoconsumidors.

Factorenergia, que dirigeix Emili Rousaud, actualment proporciona electricitat i gas natural a més de 70.000 emreses i milers de llars d’arreu de l’Estat. Representa més de 3.000 productors d’energies renovables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.