Empreses

Ikea inaugura un centre a Sant Pere de Ribes

El grup suec inaugura un establiment amb un nou concepte, en què s’ofereix atenció personalitzada i l’especialització en projectes de cuina

Ikea ha inaugurat el seu quart establiment a Catalunya, a Sant Pere de Ribes (Garraf), on ha ubicat un planning studio, un nou concepte de botiga, present a ciutats com Estocolm, Londres o Copenhaguen, que per primera vegada s’estableix a l’Estat espanyol.

El nou establiment, que es localitzat al Parc d’Oci de la Rambla del Garraf, compta amb 620 metres quadrats de superfície i es caracteritza per oferir una atenció del tot personalitzada als clients. El nou establiment de la companyia sueca a Catalunya està especialitzat en el disseny de projectes de cuina, armaris modulars i matalassos.

Tal com va informar la directora general d’Ikea a l’Estat, Petra Axdorff, a l’acte d’inauguració, aquest nou centre és el primer d’altres que el grup obrirà a Catalunya durant els pròxims anys, que se sumen a les botigues que té a l’Hospitalet, Badalona i Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.