Empreses

SolarProfit va créixer un 28% l’any passat

La companyia dedicada a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic va assolir una xifra de negoci de 18,3 milions d’euros

SolarProfit, companyia dedicada a les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic, va assolir l’any passat un volum de negoci de 18,3 milions d’euros, un 28% més que l’any anterior. Per a l’any en curs, SolarProfit preveu incrementar l’activitat i ampliar la seva quota de mercat, amb l’objectiu d’instal·lar més de 40 Mw i superar els 40 milions de facturació.

En aquests moments, amb un volum de negoci acumulat de més 50 milions d’euros, encapçala el rànquing del sector a l’Estat espanyol en projectes d’autoconsum. Com explica Roger Fernández, CEO de SolarProfit, “hi ha un interès creixen per sumar-se a la transició energètica, tot apostant per l’energia solar. Del 2007 ençà hem multiplicat per sis la xifra de treballadors, fins arribar a més de 350.” En aquest sentit, SolarProfit, que durant el primer trimestre ha augmentat la seva plantilla en més de 70 persones, vol créixer més d’un 40% durant aquest any, fins arribar als 500 empleats.

SolarProfit, amb una experiència de més de 14 anys, té com a clients empreses com Lidl, Novartis, Audens Food, Nissan, Almirall o Postres Reina. Amb seu central a Llinars del Vallès, compta amb oficina pròpia a Balears, Madrid, País Valencià i País Basc, amb la intenció d’obrir aviat a Andalusia, Galícia i Múrcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.